DIT ZIJN WIJ

RM Plants is een jonge en dynamisch kwekerij die eind 2010 opgericht is. De medewerkers hebben reeds jarenlange ervaring met de teelt, inkoop en verkoop van geïmporteerde planten. Per 1 december 2014 heeft het bedrijf haar intrek genomen in de nieuw gebouwde kwekerij welke helemaal ingericht voor de RM Plants werkwijze in het bedienen van de zakelijke klant.

De kwekerij is voorzien van 4 aparte klimaatzone's die qua licht, termperatuur en luchtvochtigheid afzonderlijk te sturen zijn, dus zo optimaal mogelijk voor de op en afkweek van de diverse productgroepen.

Remi van Adrichem

Flexibiliteit en klant is koning staat hoog in het vaandel bij ons. Wij kunnen alleen succesvol zijn als we ervoor zorgen dat onze klanten verkoopsucces hebben met onze planten.

Voor het vervoer van de producten vanaf de kwekerij in Amstelveen naar de klant wordt zoveel mogelijk vervoerd met onze eigen vrachtwagens. Op deze manier zijn we er zeker van dat onze producten zo snel mogelijk en zo goed mogelijk afgeleverd worden. 

Kaart

RM Plants heeft 3 duidelijk gekozen klantsegmenten. Voor elk segment is een eigen werkwijze van toepassing.

  • Daghandel
  • Termijn orders
  • Contract orders

Onze producten worden regelmatig fysiek gecontroleerd door onze inkoper voordat deze naar onze kwekerij worden verzonden. Hieronder een overzicht van de plaatsen waarvanuit onze producten worden geïmporteerd.

overzicht-wereld.jpg

Wilt u meer informatie over ons, bel of mail ons of bekijk onze bedrijfsfilm. Ook kunt u digitaal rond lopen via Google Streetview hieronder.

Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom om bij ons op de kwekerij te komen kijken. Graag van te voren even een afspraak maken.