24/7 Real Time 2.0 Shoppen bij RM

18 augustus 2018

We zijn inmiddels al een paar weken bezig met de overgang van ons verkoopsysteem naar het allernieuwste Real Time 2.0 platform.  Was het oude systeem dan niet voldoende ? Die vraag hebben wij inmiddels al heel vaak moeten beantwoorden. Het oude systeem deed perfect zijn werk, maar wij gaan voor het "maximale". Voor het einde van de maand augustus zal het nieuwe systeem operatief zijn. Op dit moment zitten we in de eind fase van de test. Bestaande klanten zullen hier weinig van merken, toegang en inlog blijven hetzelfde, de layout en gebruikersportal worden eenvoudiger en sneller. Overgang naar dit nieuwe platform heeft meerdere voordelen. Onder andere directe VMP 2.0 export koppelingen  en tevens het 24/7 kunnen inkopen via de RM webshop op PC, tablet en telefoon. 

Naast ons reeds ( voor de meeste ) bekende tropische en mediterrane sortiment zal ook onze hardware en RM Topline plantcombinatie's online beschikbaar komen. 

Interesse in een VMP koppeling of vanaf 1 oktober toegang tot ons 24/7 platform laat het ons weten via sales@rmplants.nl

 

 

 

 

 

 

 

Naar het overzicht